למה שיעורים פרטיים?
שיעורים פרטיים הם הדרך המהירה והיעילה ביותר ללמוד לרקוד, ולבנות את הביטחון העצמי הנדרש על מנת לרקוד בטבעיות וללא עכבות. בשיעורי אחד על אחד אלו, תיהנו מהנחייתם של מדריכים מקצועיים המלמדים בהתאם לצרכים האישיים שלכם. במהלך השיעור תוכלו להתמקד בסגנונות ריקוד לפי בחירתכם, וללמוד בקצב האישי שלכם. אנו נדאג להתאים לכם את המורה הנכון ביותר בשבילכם. תלמידים רבים נוכחים לגלות כי שיעורים פרטיים הנם כלי מצוין לעבודה על הפרטים הקטנים בהם קשה לגעת בשיעורי הקבוצה. אם אתם תלמידים מתחילים או רקדנים וותיקים, תופתעו מן מהירות בה תתקדמו בעזרת שיעורים פרטיים.
מחירון שיעורים פרטיים: שיעור בודד - 290 ₪ חבילה של 5 שיעורים -1350 ₪ (תקף ל-8 שבועות, מחיר של 270 ₪ לשיעור ) חבילה של 10 שיעורים - 2500 ₪ (תקף ל-15 שבועות, מחיר של 250 ₪ לשיעור) חבילה של 20 שיעורים - 4800 ₪ (תקף ל-30 שבועות, מחיר של 240 ₪ לשיעור) הנחה לחבילה של 20 שיעורים למשלמים במזומן - 4600 ₪ ( מחיר של 230 ₪ לשיעור)
• כל תלמיד ב"דאנס תל-אביב" זכאי למסיבות שבועיות חינם. • ניתן לעשות שיעור פרטי לבד או יחד עם בן זוג באותו המחיר. • כל שיעור אורך 55 דקות. • שיעור פרטי אינו מבטיח חדר פרטי. • ניתן לבטל שיעור פרטי עד 24 שעות מראש. ביטול של פחות מ- 24 שעות מראש יחויב בתשלום מלא. • ניתן להשלים חבילות שיעורים רק במסגרת התקופה המוקצבת. • במידת הצורך יש אפשרות להקפאת התוכנית.
|