כל המדריכים בסטודיו דאנס הם אנשים מיוחדים שחושבים, נושמים וחיים ריקוד. המדריכים שלנו הם אנשים שמבלים את רוב זמנם בתנועה וריקוד בשעות של אימון בסטודיו, במסיבות ריקודים, בהופעות, בהשתלמויות ריקוד מקצועיות וסדנאות העשרה במחול, בתחרויות ופסטיבלי ריקוד מקצועיים מסביב לעולם, ועוד. העיקר לרקוד. את הידע העצום שיש להם בריקוד הם ישמחו לחלוק איתכם, ואנחנו שומרים לכם את הזכות לבחור את המדריך או המדריכה שאתם מתחברים אליהם ויכולים לעזור לכם להביא לידי ביטוי את הרקדן או הרקדנית שבכם.
מייד אחרי שהתחיל ללכת, שון התחיל גם לרוץ. כך האגדה המשפחתית מספרת. מאז הוא אוהב כל דבר שקשור בגוף ובתנועה. אם היה אפשר לעשות תואר בריקודים הוא היה עושה. במקום זה שון הלך ללמוד ביולוגיה באוניברסיטת "בר אילן" כי זה נראה לו מעניין. לאחר קבלת התואר הוא יכול היה להמשיך במקצוע, אבל העדיף לעבוד כמורה לריקודים סלוניים בבית הספר לריקוד "ארתור מאריי". ואחרי שלוש שנים הוא פתח, בתל אביב, את סטודיו "שון זיו" לריקודים סלוניים.
עוד כמורה לריקוד עבד שון בהפקות גדולות ותוכניות טלוויזיה כמו "הדוגמניות", "לרדת בגדול", עבור קליפים ל- MTV להקת בת-שבע, ועוד.
גם היום הוא מתמלא שמחה מכל דבר שקשור בריקוד ותנועה, וזה אחד מסודות ההצלחה שלו.
חוץ מהתשוקה העזה שלו לריקוד, שון ידוע כמורה בעל סבלנות שאינה נגמרת וביכולת שלו לגרום לכל אדם לרקוד. שיטת הלימוד של שון ייחודית, ושומרת על נעימות, כשההסברים והתרגול הם בגובה העיניים. עד היום לא קרה שתלמיד הגיע לסטודיו ולא יצא ממנו מפזז, גם אם הוא חשב שיש לו שתי רגליים שמאליות ושהוא לעולם לא יצליח ללמוד לרקוד. המוטו של שון אומר שבכולנו מסתתר רקדן שטרם התגלה, והוא מוכיח את זה כל יום מחדש.
אנה נולדה למשפחה בה אמנות הייתה הדת השלטת, והיא מייד הפכה למאמינה. היא למדה מוסיקה קלאסית, אמנות גבוהה, וריקוד, ולבסוף למדה את האמנות הגבוהה מכולן – אמנות הסבלנות, והפכה למורה.
בין היתר, כלל פולחן הדת של אנה לימוד ריקודי זוגות כבר בגיל 10. את סופי השבוע שלה הייתה אנה מבלה באירועי ריקוד חברתיים, בהם למדה את הכללים הבסיסיים ביותר בריקוד, ובחיים בכלל: הקשבה, תקשורת, יצירתיות ונאמנות לעצמה. במשך עשר שנים אנה התחרתה בתחרויות של ריקודי זוגות וזכתה בפרסים רבים, אך את השמחה הגדולה ביותר והסיפוק הגדול ביותר שלה אנה שאבה מאירועי ריקוד לא תחרותיים, עם כל ההתרגשות שהם הביאו איתם.
כמאמינה אדוקה בער באנה הדחף ללמד אחרים את עיקרי האמונה. היא למדה את הפדגוגיה של הריקוד באקדמיה ההונגרית לריקוד, ובמקביל המשיכה לככב באירועי הריקוד החברתיים, שאינם תחרותיים, כשהיא רוקדת מגוון רחב של סגנונות: סלסה, בצ'אטה, טנגו ארגנטינאי, וריקודים סלוניים. כמורה, אנה העבירה את עיקרי האמונה שלה הלאה בשמחה לקבוצות שונות: תלמידי תיכון, בני גיל הזהב, בעלי צרכים מיוחדים, תלמידי בית ספר יסודי החל מכיתה א', תלמידי תיאטרון, זוגות לפני חתונה ועוד.
החזון של אנה לעתיד כולל טיפול בתנועה ותרפיה בריקוד.
אלון מוגרמן היה אלוף הארץ אלוף הארץ ב- Ten Dance בשנים 2013,2015, ומקום שני בארץ בסטנדרט ב 2016 ,2017 . ככה זה כשאתה מתחיל לרקוד בגיל 5 והופך את הריקוד לדרך חיים. אלון ייצג את ישראל בתחרויות ריקוד בחו"ל כדבר שבשגרה והגיע להישגים מכובדים בתחום.
אלון גילה את הקסם הטמון בהוראת הריקודים הסלוניים ואת השמחה שיש בלהעביר את הידע המקצועי הלאה, והצטרף לצוות הסטודיו לפני כחמש שנים .
“כל יום הריקוד נותן לי תחושה של סיפוק ואושר, והיכולת לתרום מהידע שיש לי לאחרים ממלאת אותי יותר מכל דבר אחר"
זה היה בשעת לילה מאוחרת. או אולי בבוקר מוקדם. זה לא באמת משנה. בנקודת זמן מסוימת ג'ורג' שרווד הבין שהדברים שהוא אוהב מילדות, כמו לצייר, לקרוא ולהקשיב למוסיקה כבר לא מספיקים לו. הוא הבין שהתואר שלו באמנות הוא לא ההישג הכי גדול שלו ושכל החיים עוד לפניו. ג'ורג' החליט שהוא רוצה לרקוד.
עם ההחלטה הזאת ג'ורג' הגיע לסטודיו דאנס תל אביב וביקש ללמוד לרקוד. הוא לא צפה את ההיסחפות המוחלטת שלו לעולם הריקוד ואת האושר שהוא יגלה בו, ואנחנו לא צפינו את הכישרון הענק שהסתתר בו.
היום ג'ורג' מלמד אצלנו ווסט קוסט סווינג וסלסה, והרווח כולו שלכם.
"זה היה רק עניין של זמן לפני שהחלטתי שאני רוצה להתקדם עוד יותר, לגלות את הפרטים הקטנים והמקצועיים, וכמובן לחלוק את שמחת הריקוד עם שאר העולם. אני רוצה לצטט את השחקן והזמר המודרני, רנה דיף, שמילותיו הפכו למוטו שלי: "C'mon Barbie, let's go party!" . כלומר, הזמנה לעזוב את כל הצרות, לקפוץ לרחבה ולרקוד עם אנשים מאושרים אחרים".
גפן רוקדת מגיל 3, והכל בא בחשבון: מבלט קלאסי, מחול מודרני, ג'אז, יוגה, פילאטיס, גאגא, קונטקט אימפרוביזציה, סטפס ופרי סטייל, והיד עוד נטויה. או בעצם – הרגל. לינדי הופ היא רוקדת כבר 6 שנים, ומלמדת אותו כבר שנה וחצי, למרות שיש לה תעודת מעסה בכירה ותואר ראשון בפסיכולוגיה וסוציולוגיה, ובמקביל להוראת הריקוד היא מטפלת בגישת גוף-נפש.
גפן מאוהבת בלינדי-הופ, כך היא מעידה על עצמה, ונוסעת בעקבותיו לפסטיבלים בינלאומיים. ואם כל האמור לעיל לא מספיק, גפן מארגנת ומפיקה אירועים מקומיים, מופיעה, בונה כוריאוגרפיות לחתונות ומלמדת ריקוד לקבוצות ובשיעורים פרטיים.
מה שמושך את גפן אל הלינדי-הופ הוא שמחת החיים של הריקוד, התקשורת הזוגית שיש בו, המוסיקה המעוררת והתרבות העשירה שהוא מביא איתו. עבור גפן הריקוד הוא פלטפורמה למשחקי מוסיקה ותקשורת, המלווים בהרבה שמחה וחופש לביטוי עצמי יצירתי.
"אני ברת מזל ללמד ונהנית למצוא את הדרך הייחודית לכל אחת ואחד להתחבר לקצב הסווינג".
שון החל את דרכו בעולם הריקוד כבר בגיל 6.
שון יצג את ישראל באליפויות אירופה והעולם ובשתיהן הגיע עד לחצי הגמר ואף זכה בתואר אלוף ישראל ב 2018 בריקודים לטיניים.
"הריקודים הם חלק גדול מהחיים שלי, אני כל יום רק לומד דברים בתחום הזה ושמח להעביר את המידע שיש לי להרבה מאוד אנשים.